Babysim

Vi samarbetar med bland annat https://www.vattenhuset.com och fotograferar där de som simmar under deras kurser. Normalt sett sker fotograferingen under vecka 6-10 av kursen och vattenhuset informerar om detta i förväg.

Så hur går det till? Vad kostar det och allt sånt där.

Det kostar ingenting att testa att ta bilder. Anledningen är att det inte helt säkert blir några bra bilder. Dels kan det bero på att barnen kanske inte har sin bästa dag just när vi ska fota dels kan det bero på att det är tekniskt svårt att fota under vatten och ibland så fungerar det helt enkelt inte.

Om det blir några bilder i kameran som man tycker om kostar de 600kr ink moms att köpa oavsett hur många bilder man får. Får man 1 bild kostar den 600kr, får man 2,3,4 eller 5 bra bilder kostar de fortfarande bara 600kr. Normalt kan man räkna med att man får 3-5 bra bilder även om det ibland händer att vi levererar ut upp till 8bilder.

Leverans sker inom 10 arbetsdagar.

Lite exempel på tidigare bilder:

Undervattensfotografering

Gillar du att vara i vattnet, är du gravid och skulle vilja ha häftiga bilder under ytan eller vill du ta häftiga undervattensbilder med din bröllopsklänning?